Sivut

torstai 5. lokakuuta 2017

Ensimmäistä viikkoa eläkkeellä

Ensimmäinen eläkeläisviikko on nyt puolivälissä. Kiirettä on pitänyt. Tiistaina olin sisustussuunnittelukurssilla, keskiviikkoaamuna espanjan tunnilla ja illalla kävin vielä mieheni kanssa Suomen Tietokirjailijoiden uusien jäsenten tutustumisillassa. Läsnä oli korkeasti koulutettua ja iloista väkeä. Hyvät tarjoilut ja hienot tilat!

Nyt torstaina olen bloggauskurssilla ja toimin samalla sukulaistytön hoitajana. Täältä menemme tytön kanssa vielä musiikkiopistolle musiikin teoriatunnille ja sitten kotiin syömään. Aamulla tytön koulu alkaa kahdeksalta eli meidän pitää lähteä Rööperistä jo seitsemältä. 

Koululta ryntään sitten ompelukurssille ja kahdelta olen taas koululla hakemassa tyttöä pariksi tunniksi meille kotiin....ja sitten vielä illalla laitan hänet bussiin kohti Kaakkois-Suomea. Ai juu, unohdin mainita, että huomenna koulun jälkeen pitää hakea tytön viikonloppukamat hänen kotoaan

Kissa laatikossa piilossa pahalta maailmalta.
ja ruokkia heidän kissa. Kissa viettää vuorokauden yksin, mutta huolehdimme siitä, että sillä on ruokaa ja juomaa riittävästi.


Eläkeläisellä on siis todella kiire! Mutta oli sitä usein kiire myös työaikana. Maanantai-aamut olivat kaikkein vaikeimpia, jos stressi oli vaivannut jo pitkään. Onneksi siitä on päässyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti