Sivut

lauantai 28. lokakuuta 2017

Hyvää matkaa sinne jonnekin

Sisareni oli meillä kylässä. Hän tuli Helsingin kirjamessuille ja shoppailuretkelle. Kotiin lähtee kaunis punainen silkkipaita, pari neuletta ja kasa kirjoja.

Tänään vähän ennen kahtatoista, juuri kun olimme sopimassa seuraavaa tapaamista, siskon puhelin soi. Soittaja oli serkkumme, joka kertoi, että yhteinen ystävämme oli kuollut tänä aamuna. Vaikka tiesimme tämän hetken koittavan jossain vaiheessa, pysäytti suruviesti meidät. Alakulo hiipi mieleen ja silmät kostuivat kyyneleistä.

Tässä iässä näitä suruviestejä alkaa jo tulla. Järjellä sen ymmärtää mutta sydän ei suostu hyväksymään. Lähtö tuntuu tulevan aina liian varhain. Meidänkin ystävistämme on jo kolme  lähtenyt. Kaikki hyviä miehiä.

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ura on edessäsi. Eläkkeellä olo merkitsee vapautta. Vapautta toteuttaa itseään ja tehdä juuri sitä mitä itse haluaa. Työ ei haittaa harrastuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työ ei todellakaan haittaa harrastuksia mutta jos en pidä "jarrua päällä" niin harrastukset saattavat alkaa haitata toisiaan. On niin paljon kaikenlaista kivaa!

      Poista
  2. Sitten kun kursseja on 20 viikossa, niin saattaa aika loppua.Marja

    VastaaPoista
  3. Joku tolkku pitää tosiaankin olla muuten loppuvat tunnit vuorokaudesta.

    VastaaPoista