Sivut

lauantai 25. marraskuuta 2017

Lisäoppia senioreille

Elinikäinen oppiminen on nykyään sekä pakko että suuri ilon aihe. Ilman omien tietojen päivittämistä ei yksinkertaisesti pärjää, sillä koko ajan tulee kaikenlaista uutta, uusia laitteita ja ohjelmia, tietoturvavaatimuksia ja itsepalvelua verkon kautta. Pitää hallita kaiken maailman älypuhelimet ja pilvipalvelut ja osata erottaa Pietarin trollien feikkiuutiset oikeista uutisista.

Onneksi on apua saatavilla

Yksi parhaimmista palveluista on työväen- ja kansalaisopistojen ja muiden vastaavien opistojen opetustarjonta. Kurssien kirjo on valtava pääkaupunkiseudulla. Jokainen löytää tarjonnasta jotain itseä kiinnostavaa. Kurssien hinnatkin ovat kohtuullisia. Yksityisellä puolella vastaaviin kurssihintoihin saa lisätä ainakin yhden nollan.

Senioreille omia kursseja 

Meille senioreille on tarjolla omia kursseja erittäin edulliseen hintaan. Lisäksi työväenopiston Opistotalolla on hyvä kirjasto sekä tarjolla apua ja ohjausta erilaisissa tietoteknisissä ongelmissa.

Uusi ohjelma pian julki

Ilmonetissä on jo katsottavissa Helsingin kaupungin työväenopiston kevään 2018 opetusohjelma. Paperinen kurssiohjelma julkaistaan joulukuun alussa. Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa joulukuun alkupuolella.

Oppia ikä kaikki! Opiskelu pitää mielen virkeänä ja aivot kunnossa!




3 kommenttia:

  1. Suurin osa tästä opetustarpeesta liittyy tietotekniikkaan. Niinpä pitäisi olla enemmän nettipohjaista opetusta. Se auttaisi myös kasvavaa ulkosuomalaisten joukkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä eli lisää nettipohjaista opetusta. Asuessani Moskovassa opiskelin kirjoittamista Helsingin yo:n järjestämällä kurssilla. Tekniikka toimi hyvin ja kivaa oli, koska meitä opiskelijoita oli Venäjältä, Espanjasta, Puolasta ja parista muustakin maasta Suomen lisäksi.

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista