Sivut

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Laukkuja, kankaita, saippuaa, sampoota

Tutustuin pari päivää sitten mielenkiintoiseen naiseen. Hän on Edem Agbekey-Taylor. Edem asuu englantilaisen miehensä ja lapsiensa kanssa Helsingissä, mutta on kotoisin Ghanasta, Länsi-Afrikasta.

Edem kuvattuna omassa Inkuto-kaupassaan. Hyllyillä on käsintehtyjä, kemikaaleista vapaita ihon- ja hiustenhoitotuotteita.
Edem tuli Suomeen 13 vuotta sitten opiskelemaan kiinteistöalaa. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on autoinsinööri. Tarkoitus oli palata takaisin Ghanaan, mutta salamarakkaus muutti suunnitelmat.

Nykyään Edem pyörittää omaa yritystään Inkutoa Lapinlahdenkadulla Kampissa. Bisnesidea syntyi Edemin pienen tyttären iho-ongelmista. Sheavoi ja afrikkalainen musta saippua toivat helpotusta tyttären kuivaan ihoon. Edem kertoi, että sheavoi on toiselta nimeltään karitevoi, sillä sitä saadaan voipuun eli karitepuun pähkinästä.
Inkuto-kaupassa myydään myös upeita kankaita ja värikkäitä laukkuja.
Lisätietoja: www.inkuto.com

2 kommenttia:

  1. Pitääpä pistäytyä. Meidän Niklaksella on ollut atooppinen iho pienenä ja nytkin saattaa tulla ihottuma jostain suihkusampoista. Hän on käyttänyt luonnontuotteita ja luulisin, että noita voisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Kesko myy näitä Edemin tuotteita. Hänen oma kauppansa ei ole aina auki, joten häneltä kannattaa etukäteen tiedustella aukioloajoista. Useimmiten hän on työpajallaan, joka on eri paikassa.

      Poista