Sivut

torstai 7. joulukuuta 2017

Sormus palasi sormeen

Kultaseppä Harri Hamberg työssä
En ole enää muutamaan vuoteen pystynyt pitämään kihla- ja vihkisormuksia nivelrikon takia. Asia on harmittanut minua, sillä varsinkin vihkisormus on mielestäni todella kaunis.

Kävin pari päivää sitten Korugalleria Robassa hankkimassa kellooni uuden patterin. Puheeksi tuli myös tämä sormusongelma. Kultaseppä Harri Hamberg lupasi ratkaista ongelmani.

Ja kas - nyt sormukset mahtuvat taas sormeen! Toiseen niistä laitettiin lisäpala ja toista vain venytettiin. Seurasin mielenkiinnolla Harrin ammattitaitoista työtä, jossa oli monta

eri vaihetta. Oli poistettava jännitys, juotettava lisäpala, kilkuteltava reunoja, hiottava, putsattava, kiillotettava, jäähdytettävä ja mitä kaikkia muita työvaiheita siinä olikaan.

Kaiken kaikkiaan vakuuttavaa ja upeaa työtä!
Voin lämpimästi suositella Korugalleria Robaa osoitteessa Iso Roobertinkatu 17 - 19 (www.korugalleriaroba.fi). Sieltä saa kelloja, koruja, huoltoa, korjausta ja kaiverruspalveluja. Harri osaa suunnitella myös uniikkeja koruja. Tuotteiden hinnat ovat kohdillaan ja ystävällinen palvelu on taattu. Hyvä paikka tehdä jouluostoksia!

PS. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan kokemuksen tuomaa tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti