Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2020

Joulutungoksessa vai verkkokaupan kautta?

Joululahjojen hankinta alkaa olla kohta taas ajankohtaista. Pelkkä ajatuskin siitä, että näinä pandemia-aikoina joutuisi tungeksimaan jossain kauppakeskuksessa tai tavaratalossa muiden ostoksilla olevien kanssa, saa ainakin minut kääntämään katseeni verkkokauppojen suuntaan. 

Tapanani on ollut ostaa joululahjoja pitkin vuotta matkoilla ollessani tai käydessäni jossain näyttelyssä, festivaaleilla tai messuilla. Nyt kun ulkomaanmatkat on peruttu eikä mieli tee oikein väentungoksiin, on verkkokauppa hyvä vaihtoehto. Jos ja kun ostokset tekee jo nyt marraskuussa, ehtii lahjat toimittaa saajille ennen jouluaattoa.

Myös me Avisadossa päätimme helpottaa joululahjahankintoja ja tarjoamme helpon ja edullisen tavan hankkia kirjalahjoja useammalle henkilölle samalla kertaa. 

Tässä vinkkimme: 

Osta kerralla neljä (4) kirjaa edullisella yhteishinnalla 40 € ja saat lahjat niin uudelle kesämökin omistajalle ja eläkkeellelähtöä suunnittelevalle kuin myös suvun nuorisolle ja uranvaihtoa pohtivalle. Ilmainen toimitus postin kautta. Samat kirjat yksittäin tilattuina maksavat yhteensä 109 €.

Kirjat perustuvat tutkittuun tietoon ja ovat saaneet mediassa hyvät arviot. Tässä niistä lyhyet esittelyt.






Tom Jokinen

Mökkeilyä & mansikoita. Tumpelokin pärjää kesämökin kanssa

Nid. 96 s. Nyt vain 10 € osana yhteistilausta. (Ovh 20 €)

Kirja on tarkoitettu ensiavuksi uusille kesämökin omistajille. Kirjan ohjeilla tumpelokin pärjää mökkinsä kanssa, sillä kirjassa käsitellään mm. mökkeilyyn liittyviä mielikuvia ja todellisuutta, omistamiseen liittyviä kustannuksia, töitä ja velvollisuuksia, yhteisomistajuutta ja kesämökkinaapureita. Kesämökki on paljon muutakin kuin työleiri. Se voi olla ainakin mansikkapaikka, lepopaikka, pakopaikka ja etätyöpaikka.

 

Sirpa Pääkkönen

Pätkiä & potkuja. Naisten kokema ikäsyrjintä työelämässä

Nid. 160 s. Nyt vain 10 € osana yhteistilausta. (Ovh 25 €)

Kirja käsittelee naisten kokemaa ikäsyrjintää työelämässä. Suomessa on kymmeniätuhansia naisia, joita syrjitään työelämässä heidän ikänsä vuoksi. Syrjintä kohdistuu erityisesti nuoriin ja yli viisikymppisiin naisiin. Kirja antaa myös hyviä neuvoja ja toimintaohjeita ikäsyrjinnän kohteeksi joutuneille henkilöille.

 

Ritva Kattelus – Milka Ukkonen

Työtä & timantteja. Ohjeita. Vinkkejä. Ideoita. Neuvoja

Nid. 190 s. Nyt vain 10 € osana yhteistilausta. (Ovh 30 €)

Kirja on tehty omaa paikkaansa työelämässä etsiville nuorille. Se sopii myös alanvaihtoa suunnitteleville. Kirja on itsetuntemukseen, elämänhallintaan ja urasuunnitteluun keskittyvä tehtävä- ja tietokirja.

 

Ritva Kattelus – Tom Jokinen – Carita Peltonen – Valerie Harwin

Eläkettä & eliksiiriä. Ohjeita. Vinkkejä. Ideoita. Neuvoja

Nid. 288 s. Nyt vain 10 € osana yhteistilausta. (Ovh 34 €)

Kirja on tuhti tietopaketti eläkkeelle lähtöä suunnitteleville ja äskettäin eläkkeelle siirtyneille. Elämä muuttuu, kun työ loppuu. Elämä eläkeläisenä voi olla elämän parasta aikaa tai elämänpiiri voi kutistua niin pieneksi, että mielen valtaa alakulo. Omilla valinnoilla voi rakentaa itselleen hyvän elämän.

Kirjatilaukset: www.avisado.fi kohdasta Joululahjatarjous: 4 kirjaa 40 eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti