maanantai 7. lokakuuta 2019

Tarjolla Työtä & timantteja

Nyt se on valmis! Minun ja Milka Ukkosen yhdessä tekemä kirja Työtä & timantteja tuli viime viikolla painosta ja on parhaillaan levityksessä

Kirja on itsetuntemuksen ja urasuunnittelun avuksi tehty tehtäväkirja. Lukija voi suunnitella omaa elämäänsä ja uraansa tekemällä kirjassa olevia tehtäviä. Uralla tarkoitamme tässä kirjassa kaikenlaisia urapolkuja.

Kirjan kannen on tehnyt Katja Kuittinen.
Kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka etsivät vielä omaa paikkaansa työelämässä. Suunnistaminen "työelämäviidakossa" on nykyään vaikeaa. Kirjan tehtävät auttavat hahmottamaan omia mahdollisuuksia ja ohjaavat rakentamaan itselle mieleisiä polkuja työelämässä.

Kirjan tehtävät ovat syntyneet vuosien saatossa, kun olen toiminut uravalmentajana nuorille ja vähän kypsemmille uudesta työstä haaveileville henkilöille.

Kirjan teemat valikoituivat yhteistyön avulla. Hyödynsimme aihepiirin valinnassa joukkoistamista. Keväällä 2019 teimme Milkan kanssa somessa kyselyn. Kysyimme nuorilta, mistä aiheista he haluaisivat kirjassa puhuttavan, ja valitsimme tehtäviksi juuri niitä asioita. 

Kiitämme lämpimästi kaikkia kyselyyn vastanneita. Kirjapalkinnot on jo lähetetty arvonnan voittajille. 

Puuttuu pari osoitetta

Meillä ei ole tällä hetkellä kahden voittajan osoitetta. Jos siis satut lukemaan tämän tekstin ja sait alkukesästä viestin, että olet yksi kymmenestä voittajasta, ilmoita minulle postiosoitteesi. Lähetän sinulle arvontapalkinnon - Työtä & timantteja -kirjan - kiitokseksi vastaamisesta kyselyyn.

Kirjassa on 192 sivua ja sen ovh on 30 €. Sitä saa Avisadon verkkokaupasta (www.avisado.fi) sekä kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista.

Olemme esittelemässä kirjaa Helsingin kirjamessuilla 24. - 27.10.2019 Kirjoittajayhdistys Paltan osastolla 7C121. Kirjan voi hankkia myös sieltä. 

Lukemisen iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti