Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2019

Webinaari huomenna ti 12.11 klo 18




Hei kaikki blogini lukijat,

Tervetuloa mukaan webinaariin vaihtamaan ajatuksia meille

kaikille tärkeästä asiasta - ajanhallinnasta!  


Minna, minä ja ainakin pari sataa muuta osallistumme huomenna
tiistaina 12.11.2019 klo 18 Kumouksen webinaariin. Aiheena on ajanhallinta
työnhaussa, kun arki on täynnä muutakin tekemistä ja kiirettä. 

Lue tästä seuraavaksi Minnan kutsu huomiseen webinaariin. 





Kun tein gradua vuonna 2013, en uskaltanut jättää sitä viimeiseksi asiaksi opinnoissani, koska pelkäsin, ettei gradun kirjoittamista voi mitenkään yhdistää työnhakuun. Tein siis gradun jälkeen vielä pari kirjatenttiä, jotka olin säästänyt viimeiseksi. Huomenna tiistaina pidämme webinaarin, jonka sisältö olisi auttanut minua tuolloin!
(Tiedätkö muuten ketään muuta joka jätti tarkoituksella kirjatenttejä viimeiseksi –olin ainakin omassa kaveripiirissäni ainut, joka teki näin?)
Miksi pelkäsin työnhaun yhdistämistä graduun niin paljon? Varmaan siksi, että kaksi epämääräistä projektia yhtä aikaa tuntui olevan liikaa. Lisäksi pelkäsin varmaan myös sitä, että saankin työpaikan, ja gradu jää kokonaan kesken. Työnhaun yhdistäminen kirjatentteihin lukemiseen tuntui yksinkertaisemmalta.
Sinulla voi olla suurinpiirtein samanlainen tilanne meneillään: töitä pitäisi hakea, vaikka oikeasti aika menee ihan kaikkeen muuhun. Esimerkiksi nykyisen työn hoitamiseen, vaippojen vaihtoon tai opintojen ryhmätyöprojekteihin. Mitä tahansa se onkin, niin voit olla varma, ettet ole tämän ongelman kanssa yksin.
Tiistaina (12.11.19) pidämme webinaarin, joka auttaa kaikkia työnhakuprojektin ajanhallinnan kanssa tuskailevia. Webinaarissa on mukana minun (Minnan) lisäksi Ritva Kattelus, uravalmentaja ja tietokirjailija. Ritva on juuri julkaissut yhdessä Milka Ukkosen kanssa aiheeseen sopivan tehtäväkirjan, jonka nimi on Työtä & timantteja
Webinaarin jälkeen osaat:
  1. Löytää viikostasi ne hetket, jolloin työnhakua voi realistisesti edistää
  2. Erottamaan oikeasti hyödylliset teot työnhaussa sellaisista, jotka vain syövät aikaasi
  3. Aikatauluttamaan työnhaun niin, että se mahtuu elämääsi ja saat tuloksia
Joko ilmoittauduit webinaariin? Webinaari pidetään tiistaina 12.11.2019. klo 18, se on ilmainen (tietty), ja haluan sinut kysymyksinesi paikalle!

Jes, ilmoittaudun heti mukaan!
Ensilumisin terveisin Helsingistä,
Minna Rantama, perustaja ja työnhakusparraaja
minna@kumous.com
+358505667888

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti