Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2018

Haluatko kommentoida blogiani?

Hei kaikki!

Kiitos siitä, että luette blogiani. Tilastoista näen, että blogin näyttökertoja on jo lähes 4500 ja lukijoitakin on ympäri maailmaa. Wow! Kuka se väittikään, että suomi ei olisi maailmankieli?

Muutama teistä on kysellyt, miten kirjoituksiani voi kommentoida. Tässä ohjeet:

Blogitekstin lopussa on aina kohta kommenteille, Lähetä kommentti. Jos kukaan ei ole ehtinyt vielä kommentoida, lukee siinä yleensä Ei kommentteja, tai jos kommentteja on jo tullut, näkyy siinä kommenttien märä.

Jotta saat oman kommenttisi näkymään, pitää sinun tehdä kolme eri asiaa seuraavissa kohdissa:

1) Kirjoita tekstisi siihen osoitetulle paikalle Lisää kommenttisi.

2) Kommentti nimellä. Valitse tässä kohtaa (Valitse profiili) esimerkiksi se viimeinen vaihtoehto Nimetön, joka löytyy kun menet menua alaspäin. Se on helpoin vaihtoehto. Voit laittaa oman nimesi tekstisi loppuun tai pysyä ihan nimettömänä.

3) Paina nappulaa Julkaise. Tämän jälkeen tekstisi pitäisi näkyä kaikille.

Ystävällisin terveisin ja kommentteja odottaen
Ritva

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, Hopeasurffari, että iloitset blogisi lukijoista. Tulee tunne, että minulla, lukijana ja kommentoijana, on sinulle merkitystä. Minä tahdon ottaa sinusta mallia ja kirjoitan omaan blogiini jotain samaa. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja tästä kivasta postausideasta :).

    VastaaPoista
  2. Hei Eeva, on todella kivaa, että lukijat kommentoivat ja tuovat uusia näkökulmia aiheeseen. Pidetään yhteyttä! Mikä se sinun blogisi osoite on?...mielenkiintoni heräsi.

    VastaaPoista