Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Olitko sinäkin siellä?

Olen myöhäisherännäinen. Onnistuin vihdoin viimein saamaan itseni paikalle, kun perinteikäs sakki - entiset cityseisojat Lappeenrannassa - kokoontuivat viimeistä kertaa Cityllä lauantaina 28.7.2018. Tapaaminen järjestettiin jo yhdeksättä kertaa.

Entiset cityseisojat ovat 70-luvun nuoria, jotka hengailivat silloin Cityllä viikonloput. Kaikki tulivat sinne. Paikalla oli parhaimmillaan satoja, jos ei tuhansia, nuoria eri kouluista. Minäkin vietin siellä vuodet 70-luvun alusta 70-luvun puoleen väliin asti, aina siihen asti, kun lähdin opiskelemaan toiseen kaupunkiin.

Paula Kuikka-Kiljunen on tapaamisidean äiti ja henkilö, joka on kaikki nämä vuodet järjestänyt sekä cityseisonnan että illan bileet paikallisessa ravintolassa, Lampussa. Niin tänäkin vuonna. Kiitos Paula mahtavasta ideasta ja hauskasta toteutuksesta. Tänä vuonna cityseisojia ilahdutti loistava laulaja ja kitaristi Harry Fontana kavereineen. Meno oli rennon letkeää! Sääkin suosi meitä.

Facebook-ryhmässä "Entiset cityseisojat Lappeenranta" on lähes 4500 jäsentä. Luku kertoo Cityn merkityksestä nuorisolle 1970-luvulla ja myöhemminkin. Paikka oli The must - sinne oli päästävä satoi tai paistoi.

Kuvassa keskellä idean äiti Paula Kuikka-Kiljunen

Iltapäivä on vasta alkamassa. Porukkaa valui paikalle hitaasti mutta varmasti.

Upea esiintyjä Harry Fontana. Kiitokset hänelle letkeästä menosta!

Hienot kukkaistutukset.
Kysymys: Kuulutko sinä entisiin cityseisojiin vai oliko sinulla joku toinen ryhmä, jossa pyörit nuoruudessasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti