Sivut

lauantai 18. elokuuta 2018

Miten tämän kaiken ehtii?

Terassibileet, rapujuhlat, Lappeenrannan balettigaala, vierailu Luumäellä kunnostetussa presidentti Svinhufvudin talossa, kesän viimeiset alennusmyynnit, ilmoittautuminen työväenopiston kursseille, Viron kansallisbaletin Keres-baletti Aleksanterin teatterissa,

Baletti on taidemuoto, jossa esitykset ovat aina ainutkertaisia - ainakin minun mielestäni. CCO Creative Commons.


villa avslutning, vieraita Losista, Helsingin kirjamessut, reissu Lappiin, käynti Viron kansallismuseossa Tartossa....huh-huh, hiki tulee jo pelkästä kirjoittamisesta. Kuka se sanoikaan, että eläkeläisillä on tylsää? Kaikkea tätä ja paljon vielä muutakin olisi tarjolla. Aika ei mitenkään riitä  kaikkeen, joten valintoja on tehtävä.

Mitä jos lähtisikin vain luontoon? Kesä jatkuu ja kukat kukkivat edelleen.

Jalostetut kukat ovat hienoja, mutta luonnonkukkia kauniimpia ei olekaan. CCO Creative Commons.

Kysymys: Joko sinun syyskiireesi ovat alkaneet?

2 kommenttia:

  1. Tuollainen valintojen runsaus tekee elämästä joskus vaikeaa. Yksinkertainen elämä on minusta mukavampaa. Nyt juuri minulla ei ole vapaa-ajan kiireitä, kun olen pitkästä aikaa töissä. Mutta totta puhuen ei minulla ole kiireitä muutenkaan. Balettia kyllä lähtisin heti katsomaan, jos olisi sopivasti lähellä.
    Mukavia reissuja sinulle! Luen sitten postauksista, mitä kaikkea olet ehtinyt syksyn aikana kokea.

    VastaaPoista
  2. Totta, aina silloin tällöin tuntuu siltä, että tarjontaa on aivan liikaa. Joskus taas on niin hiljaista, että meinaa koomaan vaipua.
    PS. Lappeenrannan balettigaala oli aivan mahtava ja serkun rapujuhlat tosi hauskat, hyvää ruokaa ja hauskaa seuraa sekä performanssia.

    VastaaPoista