keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

The Cat is not yours



Päätin antaa oman panokseni somessa pyöriviin kissavideoihin ja julkaisen tässä uusimman hankintani - kissataulun The Cat is not Yours. Taulun on maalannut kuvataiteilija Vappu Aneri Kärkkäinen, ja se löytyi juuri ennen juhannusta Taidelainaamosta Rikhardinkadulta.

Taidelainaamo on Helsingin Taiteilijaseuran ja Helsingin kaupunginkirjaston yhteistyönä syntynyt aarreaitta, josta voi pientä vuokraa vastaan saada taidetta kotiinsa. Kuukausivuokra on 20 - 500 € riippuen teoksen hinnasta. Teoksen voi myös lunastaa suoraan kertaostona tai maksaa sitä kuukausittain kunnes koko teos on maksettu.

Taidelainaamossa on tällä hetkellä yli 10 000 teosta Helsingin Taiteilijaseuraan kuuluvilta ammattikuvataiteilijoilta. Heitä on seurassa 750, joten tarjontaa riittää.

Olen jo vuosia käynyt maaliskuussa Kaapelitehtaalla tutustumassa kotimaisten kuvataiteilijoiden myyntinäyttelyyn, mutta tämä Taidelainaamo on jostain syystä jäänyt minulta aina väliin, vaikka asioinkin Rikhardinkadun kirjastossa. 

Vierailu Taidelainaamoon kesäkuisena hellepäivänä oli ihana kokemus, ja palvelu siellä oli erinomaisen joustavaa. Sain jopa mukaani koesovitukseen taulun Lappeenrantaan.

Nyt olen ihan koukussa. Roikun monta kertaa viikossa katselemassa Taidelainaamon nettisivuja. Mitähän uutta sinne on nyt tullut?

Suosittelen lämpimästi!


3 kommenttia:

  1. Lappeenrannassa on myös taidelainaamo, jonka löysin muutama vuosi sitten. Sitä ylläpitää Etelä-Karjalan Taiteilijaseura ry. Nyt on tilaakin enemmän, kun lainaamo muutti kirjaston sivuhuoneistosta Valtakatu 66:een Taidekeskus Idän yhteyteen. Käyhän tutustumassa sinnekin.

    VastaaPoista
  2. Hieno taulu!
    t. Manta

    VastaaPoista