Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2020

Juhlan kunniaksi

Hyvät blogini lukijat,

Meillä on juhlan aika. Yrityksemme Avisadon toiminta alkoi 20 vuotta sitten, vuonna 2000, rekrytointi- ja valmennusyrityksenä. Myöhemmin aloimme julkaista myös tietokirjoja. Toiminta on ollut pienimuotoista, sillä meillä kaikilla osakkailla on ollut varsinainen päivätyö muualla lähes koko ajan. Toiminta on kuitenkin ollut sen verran motivoivaa, että olemme jaksaneet jatkaa kaikki nämä vuodet. Joinakin vuosina toiminta on painottunut mentorointiin, toisinaan taas enemmän uravalmennukseen ja viimeisen vuoden aikana erityisesti kirjankustantamiseen. Olemme erityisen ylpeitä uusimmista neljästä kirjastamme, joiden kansikuvat ovat tämän viestin lopussa.  Laitan kansikuvat 2 eri tavalla, koska kaikille ei ilmeisesti näy ryhmäkuva.

Kirjatarjouksia

Juhlavuotemme kunniaksi olemme tehneet näistä kirjoista kolme edullista tarjouspakettia. Kahden kirjan paketti maksaa vain 40 € + postituskulut 6,50 €.

Tilauksen voi tehdä verkkokauppamme kautta (www.avisado.fi). Tarjous on voimassa maaliskuun tai niin kauan kuin kirjoja riittää.

Kenelle nämä kirjat on tehty?

Mökkeilyä & mansikoita on tarkoitettu kaikille meille city-tumpeloille, jotka olemme perineet kesämökin mutta emme oikein tiedä, miten sitä pitäisi hoitaa. Kirja ilmestyi viikko sitten, 28.2.2020. (Ovh 20 €).

Pätkiä & potkuja esittelee naisten kokemaa ikäsyrjintää työelämässä. Kirja on saanut jo nyt paljon huomiota mediassa ajankohtaisen aiheensa takia. (Ovh 25 €).

Työtä & timantteja on tarkoitettu kaikille niille, jotka etsivät vielä omaa paikkaansa työelämässä. Tämä kirja sopii hyvin esimerkiksi valmistujaislahjaksi. Se on itsetuntemuksen ja urasuunnittelun tehtävä- ja tietokirja. (Ovh 30 €).

Eläkettä & eliksiiriä on tarkoitettu kaikille niille, jotka suunnittelevat lähtevänsä eläkkeelle tai ovat äskettäin eläköityneet. (Ovh 34 €).























         
 Toivotan kaikille lukemisen iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti